Flyttstädning

Följ oss:

Telefon: 0729758881

Email: info@jwekostad.se

Flyttstädning, i bl.a Ullared, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Jönköping, Göteborg, landvetter, Svenjunga m.m


Välkommen till JW Ekostäd. En av våra grenar i vårt företag är flyttstädning så du som kund kan fokusera på själva flyttningen och vi tar hand om din flyttstädning. Vi utför alltid ett professionellt arbete så att du som kund kan känna dig trygg med vårt arbete.


Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom branschen levererar vi alltid med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat. Är det dags att göra en hemstädning kan du kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att få det lite renare hemma.


Vad kostar vår flyttstädning? 25 kr/kvm efter RUT


Inför flyttstädningen se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda.

JW Eko Städ tillhandahåller material och utrustning för städningen. Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas, exempelvis fönsterrutor som ej går att öppna. Vill du få städning av bi ytor som balkong, källare, utsida av fönsterbleck, förråd, tvättstuga och garage kan du beställa detta separat.

Vårt mål är att uppnå 100% nöjda kunder. Skulle någon anmärkning finnas så åtgärdas det kostnadsfritt inom 14 dagar, eller när det passar dig. Vi betraktar inte ett arbete som avslutat förrän du som kund är 100% nöjd.

 


- Fönsterputs ingår i priset

- Våra priser är fasta och vi har inga dolda avgifter

- Vi bjuder på materialet & tar ej betalt för resa

- Vi tar inte extra betalt vid helger och helgdagar

- Självklart har vi F-skatt

- Självklart är vi försäkrade om olyckan skulle vara framme

- Vi tar ingen avgift om vi skickar fakturan via mejl

Copyright @ All Rights Reserved